frankrike

Bilsemester till Frankrike

Frankrike är synonymt med semester för livsnjutare. Det franska köket, de franska vinerna, den sydfranska charmen – alla goda skäl att älska Frankrike som semesterland. Tänk dig bara en resa till Paris, den franska Rivieran, Medelhavet, de pittoreska små byarna eller kanske en upptäcktsresa mellan vingårdarna längs den legendariska vinvägen i Alsace.

Om du vill uppleva något alldeles speciellt bör du utforska Normandie och Loiredalen, två juveler gömda i nordvästra Frankrike. I Normandie kommer du att bli förbluffad av de dramatiska klippstränderna, historiska sevärdheter som Mont Saint-Michel och den pittoreska landskapsidyllen. Loiredalen är en dröm för vinälskare och historieentusiaster. Regionen är känd för sina underbara slott längs floden Loire. Smaka på det lokala köket och prova några av de läckra vinerna medan du njuter av den idylliska atmosfären.

På många av våra semesterboenden får du "det lilla extra", som kan ge din semester en extra touch. Det kan vara en voucher som ger tillgång till en vinprovning eller rabatt på entré till en sevärdhet. Upptäck Frankrike i all sin prakt och låt dig förtrollas av landets rika kulturarv och kulinariska skatter på en oförglömlig bilsemester.

Var ska man använda miljözonmärken i Frankrike?
Miljözoner har införts i Paris, Lyon, Bordeaux, Nantes, Lille, Montpellier, Toulouse, Nancy, Rouen med flera och det förväntas att flera franska städer på sikt kommer att införa miljörestriktioner. Det innebär att du endast får köra i dessa städer om din bil uppfyller vissa krav när det gäller utsläpp.

När ska man beställa en miljözonmärkning om man ska resa till Frankrike?
Det är bäst att beställa den samtidigt som du bokar din bilsemester. Det kan nämligen ta upp till 30 dagar innan den levereras. Märkena måste beställas via franska myndigheter.

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;