Topslide
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
cd top arrow

Dansk semesteridyll med chans för golfspel

Upplev pärlan Benniksgaard som ligger vackert med utsikt över Flensburg Fjord, och har gjort så ända sedan 1300-talet. Den gamla huvudbyggnaden med stråtak är den historiska ryggraden på Benniksgaard Hotel, och den är fredad och renoverad efter den ursprungliga ritningen från 1600-talet. Ägarfamiljen har också byggt om den gamla vagnsporten och kornmagasinet till en mysig restaurang, och det är här som du ska äta kvällens middag. Man har även utökat den fina semesteranläggningen med en gårdsbutik som erbjuder delikatesser från området och en golfklubb där 16 av de 18 hålen erbjuder en praktfull fjordutsikt; är du golfare och har lust att prova på banan får du självklart rabatt på greenfee.

Ta chansen att vinna denna minisemester för två personer på historiska Benniksgaard vid fjorden; du deltar enkelt och lätt i tävlingen genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev! Om du är ny hos oss kan du se fram alla fördelar som medlem i Happydays Resklubb, inte minst våra semesterinspirerande nyhetsbrev med exklusiva medlemserbjudanden och tips på flera roliga tävlingar.

Vi drar vinnaren i vår tävling den 30 augusti 2024, bland alla som har anmält sig till vårt nyhetsbrev i perioden 4 juni-30 augusti 2024. Vinnaren kontaktas direkt och offentliggörs här på sidan samt i vårt nyhetsbrev. Blir du den lyckliga vinnaren kan du välja mellan alla lediga datum på hotellet – från kvarvarande datum i augusti 2024 och fram till den 29 mars 2025.


Lycka till!


;