Bo på slott och herrgårdar


Romantik, elegans och historiens vingslag: Det är vad du får när du tillbringar din semester eller weekend på ett slott eller en herrgård. Här kan du gå på upptäcktsfärd under din slotts- och herrgårdsvistelse mellan pampiga salonger med ljuskronor och vackra tapeter, bibliotek med spännande litteratur, rum med knittrande brasor, antika möbler och spännande kuriosa.

Och när värmen kommer tittar vårblommorna fram i slottsträdgårdar och herrgårdsparker som ofta är mycket sevärda med spännande växter, träd och detaljer. Under sommaren är de ofta oaser med möjlighet för att slå sig ner under stora, skuggande träd och på de flesta slott och herrgårdar finns det också utomhusservering under sommarsäsong.

Så passa på att botanisera bland alla våra spännande slotts- och herrgårdssemestrar där det ofta ingår det en romantisk middag serverad på slottets eller herrgårdens restaurang. Slott och herrgårdar är dessutom strategiskt belägna i historiskt spännande områden – en fin utgångspunkt för utflykter till andra sevärdheter och upplevelserika städer.

Se fram emot en romantisk semester på ett slott eller en herrgård i Europa!

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;