tyskland

Bilsemester till Tyskland

Tyskland är en riktigt bra semesterdestination, faktiskt mycket bättre än många tror. Inte långt från Tysklands gräns öppnar det sig en outtömlig källa med historia och olikartade kulturer som inte går att hitta någon annanstans i världen. Upplev korsvägen mellan det ultramoderna och det historiska vingsuset i den dramatiska huvudstaden Berlin eller stig in i den äventyrliga världen i härliga Harz.

Oavsett vad du söker efter på din semester, kan du med säkerhet hitta det i Tyskland. Storstadsupplevelser, historia, kultur, slott, borgar, medeltidsstämning, julmarknader och shopping - här finner du allt.

Klicka dig fram och se vilka upplevelser som väntar på dig på våra populära hotell i Tyskland.

Var finns det miljözoner i Tyskland?
I Tyskland har man miljözoner (Umweltzonen) i centrum av flera större städer, bland annat Berlin, Hamburg, Hannover och Bremen. Därför måste du köpa en miljödekal som ska klistras på bilens framruta om du vill köra in i centrum av dessa tyska städer. Kan du köpa en grön plakett till din bil (högsta miljömärkningen) gäller den för ditt fordons hela livstid.

Var kan man beställa miljöplaketter om man ska till Tyskland?
Du kan beställa din miljödekal online, t.ex. på umwelt-plakette.de. Du kan också köpa miljöplaketter på Tüv- och DEKRA-bilverkstäder i Tyskland.

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;