polen

Bilsemester till Polen

Polens huvudstad Warszawa är både historiskt vacker och modern, här kan du uppleva ett av Europas hetaste nattliv och äta på förstklassiga restauranger. Smaka också på de polska maträtterna och den goda ölen som serveras skummande kall. Gästvänligheten är stor och du kommer att upptäcka att polackerna är både trevliga och roliga.

Bege dig också utanför de stora städerna, Polen är ett stort land med en stor naturrikedom. I sydvästra Polen mot gränstrakterna av Tyskland och Tjeckien, ligger det ett skönt bergslandskap som är en del av Sudeterbergen – en populär plats för vandring samt skidåkning under vintersäsong. Denna region heter Schlesien och huvudorten Wrocslaw utsågs 2018 som en av Europas bästa resedestinationer av en stor reseorganisation. Polen är också mycket känt för sitt konsthantverk, sina kurorter och sin rika historia. Att det dessutom är billigt att turista i Polen gör ju inte saken sämre!

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;