Om happydays
Om happydays
Om happydays
Om happydays
Om happydays
Om happydays
Om happydays
Om happydays
Om happydays
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
cd top arrow

Resor med glädje

Happydays är ett reseföretag, för alla dem som älskar att hålla semester på egen hand i Europa. Vi är specialiserade på bilsemester, där vi arrangerar kvalitetsvistelser på hotell och garanterar en hög servicenivå från början till slut. Vår egen bas är den danska hamnstaden Fredrikshamn, där vår semesterfabrik ligger vänd mot Sverige, med en praktfull utsikt över Kattegatt. Det är här vi har vår vardag, sedan starten i april år 2004.

Vår främsta ståndpunkt är att när vi säljer en semester, så vi hantera din mest dyrbara tid - semestern - och det är vi skyldiga att göra med respekt.

Vår ambition är alltid att göra det
... lite bättre!


För vi vet att vi bara existerar, så länge våra gäster är glada - lika väl som vi vet att en förstörd semester inte kan göras ogjord. Och det bör kunna ses och kännas genom hela vårt företag: Från din första kontakt med oss, fram till dess att du utvärdera vårt arbete efter din semester. Ett företag är också en gemenskap mellan olika människor, och ända sedan Happydays startades år 2004, har vi haft ambitionen om att skapa en arbetsplats där det ska finnas glädje:

Det danska ordet "Omhygge" blev vårt mantra

"Omhygge" är vår helt egen uppfinning! Ordet består av två danska ord: "omhyggelig" (noggrann) och "omhu" (vård). Tillsammans med timing står ordet som ett svar på våra ideal: Vi ska alltid utföra vårt jobb professionellt, noggrant och efter bästa förmåga. På andra sidan får vi aldrig glömma bort att vårt företag också är också är ett socialt arrangemang, där vi kan smälla av champagnekorkar och släppa loss. Det är kombinationen av trivsel och yrkesstolthet, som vi hoppas ska smitta av sig på allt vi gör. Vår vision ska avspeglas i vårt namn, det ska vara själva symbolen för en bra semester och den "produkt" du kan förvänta dig av Happydays. Vi kallar det för:

Resor med glädje!
" Vi älskar att kommunicera
På Happydays älskar vi att kommunicera med våra kunder. Därför är vi aktiva på Facebook och Instagram - och vi besvarar alltid recensioner på Trustpilot, oavsett om vi tycker detsamma eller ej. Vi är också öppna för att våra kunder sinsemellan kan utväxla erfarenheter om våra hotell.
När man har rest med oss, blir man inbjuden att efter semestern betygsätta hotellet och ge bra tips om från semesterdestinationen. Och vi läser med, varje gång våra kunder använder vårt gratis erbjudande om att skapa sina egna bloggar och dela resglädjen online.
Bloggen är en guldgruva full av berättelser och tips om vår gemensamma passion: Semesterlivet.
"
" Rabatt? Självklart!
Folk frågar ofta, om de kan få lite rabatt, och då svarar vi - självklart! Om du är medlem i vår gratis resklubb, prenumererar du samtidigt på vårt nyhetsbrev, och får då många av våra semestrar till medlemspris under längre eller kortare perioder. Det är också här du får nyheterna först samt extraordinära medlemskampanjer. Mer än 150.000 personer följer oss via nyhetsbreven, och de får också alla andra fördelar som medlem i vår resklubb. Våra medlemmar kan räkna med olika sorters underhållning, tävlingar och aktuella restips. "

Press och media

Detta är Happydays

Happydays är ett reseföretag som i första hand säljer bilsemester till semesterorter i Europa.

Det är vår ambition, att det alltid ska vara möjligt att få en kvalitetsvistelse till ett pris som är förnuftigt, konkurrenskraftigt och återspeglar innehållet i vistelsen.

Vi vänder oss till den pris- och kvalitetsmedvetna konsumenten, och vi är stolta över att kunna skapa bra förutsättningar för dina semesterdagar.

Vår företagsvision

Vi är ett skönt gäng i resebranschen, och vår grundvision är att skapa semestrar - med glädje!
Det innebär att vi lägger manken till för att leverera en "produkt", där man kan märka att det ligger ansträngning - men också glädje bakom. Vi menar, att vi hanterar människors mest dyrbara tid - semestern - så när du köper en resa hos oss, så gör vi vad vi kan för att du ska få glada semesterdagar.

Glädjen ska återspeglas i våra bilsemestrar och i alla våra kontakter med dig som kund.

Fakta om semesterfabriken

Grundades: 1 april år 2004
Antal medarbetare: 21
Onlinebutik: www.happydays.nu
Kontor: Nordvej 12, Vangen, DK-9900 Frederikshavn.
Telefon: + 45 96 21 13 11
Happydays (CVR 27518761) | Happydays II (CVR 39840693).
Happydays är medlem av danska resegarantifonden nr. 1601
Happydays® är ett registrerat varumärke.
Happydays utnämndes som gazelleföretag av dagbladet Börsen i Danmark år 2009 och 2010.

Bilder från Happydays för fri användning
;