Wellness

Läckra SPA-semestrar i Europa

Avkoppling, gastronomi, njutning m.m.

Hitta de bästa erbjudandena här

Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Wellness_mobil
cd top arrow

Spaweekend

Behöver du komma bort från vardagslivet en stund, så är en SPA-semester den perfekta lösningen – här kommer du verkligen långt bort från hamsterhjulet. Oavsett om vill ha en weekendresa eller en minisemester, i Sverige eller lite längre bort, så kan du alltid boka en läcker SPA-semester genom oss. En lyxig SPA-semester ger dig den extra energin som du behöver för att ge dig i kast med vardagen igen – men nu med ett leende på läpparna.

Här på sidan har vi samlat de bästa hotellen i Sverige och runt om i Europa – där du kan få wellness och avkoppling från topp till tå.

SPA och wellness i Europa

En romantisk SPA-semester kan vara precis det lilla extra som ger dig ny energi i vardagen. Om du drömmer om en SPA-semester kan du åka på en kort resa i Sverige – eller bege dig lite längre bort. Vad sägs om en SPA-semester i Danmark eller Tyskland eller kanske lite längre söderut till exempelvis Italien? När du bokar genom oss ingår det dessutom vanligtvis en eller flera läckra måltider i din semester.

Vilket SPA-hotell ska du välja?

På denna sida hittar du vårt utbud av SPA-hotell för din semester. Alla hotell bjuder på unika och fantastiska upplevelser – och då inte bara wellness. Du kan också utforska den vackra naturen som finns i området eller tillbringa en del av vistelsen med långa promenader, i skogsmiljö, vid havet eller utforska områdets turistattraktioner och stadsmiljöer.

För att läsa mer om vilka SPA-faciliteter som hotellen erbjuder och vilka måltider som ingår, så rekommenderar vi att du klickar dig in på varje hotell och läser mer. Här kan du också få tips på vad du kan uppleva i området kring hotellet.

Spa weekend precis i närheten

Du behöver inte resa speciellt långt för att komma iväg på en liten SPA-semester. Se våra SPA-semestrar i Sverige och Danmark eller lite längre bort.

Varför åka på en SPA-weekend med Happydays?

Happydays är en semesterarrangör för dig som älskar att semestra på egen hand i Europa. Och om du vill boka en SPA-semester på nära eller lite längre håll, är vi det rätta valet för dig. Vi har specialiserat oss på bilsemester där vi arrangerar kvalitetsvistelser på de bästa hotellen där du får en bra service från början till slut.
På våra SPA-hotell får du övernattning och som minimum frukost med i priset. Därutöver har vi förhandlat fram speciella avtal där du får en bra entrérabatt till hotellets SPA-avdelning – om du inte redan har fri entré till alla wellnessfaciliteter. Se det enskilda hotellet för att ta reda på vad som ingår i din SPA-semester.

Du är alltid välkommen att ringa eller skriva till oss om du har frågor angående din semester.

Hör vad några av våra tidigare gäster säger:

”Trevligt bemötande och väldigt hjälpsamma. Snabb återkoppling när jag mailar med frågor. Jag har bokat via Happydays i flera år och det var självklart för mig att åter boka via dem nu när vi får resa igen”
- Carina
”Har rest med Happydays.nu i mer än 10 år nu och bokat nästan 15 resor.
Prisvärda och alltid lika nöjd med deras service om man har frågor.
Lätt att boka via nätet”

- Maria

Se också våra andra tema-semestrar

Upplev naturen på din semester

När du är bortrest på en SPA-semester är det självklart underbart att ligga och slappa vid poolen och bara koppla av. Men om du är borta i flera dagar kan det rekommenderas att ge sig ut i det område där du bor och uppleva både stadsmiljöer och omgivande natur. Naturupplevelser är som balsam för själen och kan vara ett perfekt komplement till en avkopplande SPA-semester. Vi har till exempel hotell som ligger helt ner till vattnet, där du kan promenera längs med stranden med ljudet av lugnande vågskvalp i bakgrunden. Boka en SPA-semester i vårt eget vackra land, där du kan utforska svenska naturpärlor mellan sjö, hav och strand. Oavsett vilken din destination du väljer, så ger vi dig alltid massor av fina restips som inspiration till vad du kan göra på din semester.

Ta med din bättre hälft på en romantisk SPA weekend

Om du verkligen vill skämma bort din bättre hälft så är en weekendresa eller en minisemester på ett SPA-hotell den perfekta gåvan. Om du gillar avkoppling i bastun eller bubbelpoolen, massage av spända muskler eller uppfriskande skönhetsbehandlingar så finns det wellnessupplevelser för alla behov. En semester med fokus på wellness kommer garanterat att bli uppskattat om du vill överraska med en romantisk avstickare. På en SPA-semester försvinner all stress och spänning som dagg i solen, man glömmer bort vardagens ekorrhjul för en stund och kärlekskontot fylls upp för en lång tid – ända tills det är dags för en välbehövd SPA-semester igen!

Bra tips till din SPA weekend

Innan du bokar din SPA-semester är det ett par saker som du helst ska undersöka, så att du får en så bra semester som möjligt. Här kommer vi med några goda råd.

Kolla in SPA-hotellets faciliteter före avresan

När du bokar en SPA-semester är det alltid en bra idé att kolla in hotellets faciliteter i förväg. Här får du praktiska informationer om bland annat entré till hotellets SPA-avdelning, öppettider samt en beskrivning av wellness-möjligheterna på hotellet. Du kan läsa mycket mera om varje enskilt hotell samt om vad du kan uppleva i området i vår hotellbeskrivning.

Boka din SPA-semester i god tid

Om du ska fira bröllopsdag, födelsedag eller liknande högtidsdagar så kom ihåg att boka i god tid. Några perioder är mer populära än andra och det skulle ju vara trist om du inte kan fira en bemärkelsedag på det rätta datumet. På varje enskilt hotell kan du se alla lediga ankomstdatum och med ändringsgarantin från Happydays kan du dessutom alltid ändra datum och hotell ända upp till 30 dagar före ankomst.

Kom ihåg att packa det nödvändiga

Om du har lust att vandra under vistelsen så kom ihåg att packa ett par bra skor och praktiska kläder efter årstiden. Och ska du shoppa så kom ihåg att spara lite extra ledig plats i resväskan. Utöver det så är det några saker man ska komma ihåg att packa – oavsett vilken typ av semester du ska resa iväg på:
  • Toalettväska
  • Pengar och kreditkort
  • Pass (om du ska till utlandet)
  • Kläder, skor och badkläder

Få en bra rabatt

SPA-semester är en populär tema-semester och du kommer ofta att hitta SPA-semestrar med bra rabatter på denna sida. Så om du letar efter en prisvänlig SPA-semester på två eller flera nätter så har du hittat rätt!

Allmänna frågor om SPA weekend

Vad kostar en SPA-semester

SPA-semestrar kan, precis som alla andra hotellvistelser, variera i pris. Priset beror på hur mycket som ingår i hotellpaketet, hotellets standard, hur många dagar som du önskar vara borta samt vilken tidpunkt på året som du vill resa iväg. Våra priser startar från 1.499:- per person för 2 övernattningar.

När är det störst efterfrågan på SPA-semestrar?

Det är normalt störst efterfrågan på datum då de flesta svenskar har semester: på sommarlovet, höstlovet, sportlovet och så vidare. Dessutom har SPA-hotellen ofta fler bokningar på helger och weekender. Om du har möjlighet för att ta ett par semesterdagar mitt i veckan så har du störst chans för att på plats.

Kan man ta med barn på ett SPA-hotell?

Du är välkommen att ta med barn på din semester om de har tillgång till SPA-avdelningen på hotellet. Detta beror på varje enskilt hotells regler. På de flesta av våra hotell är barn välkomna i sällskap av en vuxen, men undersök detta noggrant innan ankomst.

Får man ha hund med på en SPA-semester?

På utvalda hotell är det tillåtet att ta med hund. På varje enskilt hotell framgår det alltid om hund är tillåtet (mot förfrågan). Du kan också anpassa din sökning efter hotellfaciliteter och får då fram en översikt över våra hundvänliga hotell.

Behöver du hjälp med att boka?

Kontakta oss
;