osterrike

Bilsemester till Österrike

Österrike är synonymt med gästfrihet och oförglömliga naturupplevelser. Alplandet har alltid varit älskat för den fantastiska servicenivån på de traditionsrika familjehotellen. Här finns mat och Gemütlichkeit i rikliga mängder och en sommarsemester på de soliga ängarna eller en skidsemester i de majestätiska alpernas kulisser är en upplevelse som du säkert aldrig kommer att glömma.

På många av våra semestervistelser får du dessutom ”det lilla extra”, som kan göra din semester lite extra upplevelserik. Det kan till exempel vara ett förmånligt upplevelsekort med fri entré till friluftsbad och guidade vandringsturer eller en voucher som ger dig rabatt på entré till en sevärdhet eller en upplevelse!

Är motorvägsdekal/vignette obligatorisk i Österrike?
För att kunna köra lovligt på motorvägarna i Österrike ska du ha en giltig motorvägsdekal (vignette). Du kan köpa E-vignetten online, t.ex. på vignette.at och den vanliga vignette-dekalen till framrutan i bilen kan du köpa på en av de sydtyska bensinstationerna.

Finns det vägavgifter i Österrike?
På vissa vägsträckor, så kallade pass, måste man betala en vägavgift.

Finns det miljözoner i Österrike?
Nej, man har ännu inte infört miljözoner för personbilar i Österrike, men det kan komma att ändra sig. Det finns idag miljözoner i städerna som gäller för firmabilar eller lastbilar.

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;