Minisemester på hotell


En bilsemester där du ska tillbringa en minisemester på en trevlig ort är ett perfekt avbrott från vardagen, där man kan samla massor av energi och njuta av livet utan att behöva tänka på väckarklockor och vardagsplikter. På en minisemester sjunker axlarna ner av sig själv, avkopplingen smyger sig på och det finns massor av tid att göra allt som man har lust att göra.

För oss svenskar är speciellt en minisemester till närliggande bilsemester-destinationer som Sverige, Danmark och Tyskland populära. En minisemester är den perfekta möjligheten för att snabbt och enkelt få laddat batterierna med nya intryck på näthinnan. Passa på att resa till vårt sköna grannland Danmark och upplev Själland där huvudstaden Köpenhamn lockar med Tivoli, Nyhavn och Ströget. Du kan också välja att bo på ett mysigt värdshus i ren idyll med Jyllands attraktioner inom bekvämt räckhåll. Behöver du verkligen komma ner i varv kan det rekommenderas att boka en minisemester med utsikt över vattnet.

Väljer du en minisemester på din nästa bilsemester är det alltid lika populärt att uppleva det vänliga semesterlandet Tyskland, och då speciellt Nordtyskland där du hittar klassiska resmål som Schleswig-Holstein och Mecklenburg-Vorpommern. Båda delstaterna är fulla av charm och historia och ingen har någonsin ångrat ett par dagar på upptäcktsfärd mellan historiska hansastader eller moderna hamnstäder mellan slott, skogsstigar och skummande ölbryggerier – och inte minst en minisemester vid de doftande nordtyska julmarknaderna i advent.

En minisemester i Sverige rimmar på naturidyll, avkoppling i skärgården, shopping i Malmö och familjesemester i trevliga omgivningar med tid till lek och skratt. Men en minisemester kan också vara en storstadssemester med massor av storstadspuls, praktarkitektur, museum, köpcentrum och doftande caféer. Och om du väljer att ta en minisemester söderut på din bilsemester, ja – då kan du kombinera flera olika resmål och sätta ihop en spännande semesterplan efter eget huvud. Du kan också använda en minisemester för att förlänga en veckas sommarsemester söderut med ett par extra dagar!

Hitta din minisemester och ditt favorithotell på sköna destinationer runt om i Europa här:

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;