Weekendophold

Läckra weekendresor i Europa

Lyx, gastronomi, shopping m.m.

Hitta de bästa erbjudandena här

Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Weekendophold_mobil
cd top arrow

Weekendresa – helgpaket med bortskämning

Hitta den perfekta weekendresan här, och få inspiration till hur du ska använda dina nästa semesterdagar. Vad kan vara skönare än en weekend vid havet eller storstadsweekend full av shopping och nöjen? Vårt urval av weekendresor är stort och brett – kolla in alla förslag på hur du ska tillbringa en weekend med fokus på bortskämning.

Weekendresor för alla

Weekendresor är några av våra mest populära produkter, och du kommer att hitta många bra weekend-erbjudanden på denna sida. Så om du letar efter ett billigt hotell-paket gällande en weekend för två, för familjen eller för vännerna, så har du kommit till rätt plats!

Blåser nytt liv i både kropp och själ!

Har vi inspirerat dig till en skön weekend med en vistelse på ett av våra kvalitetshotell? Har du fallit pladask för en romantisk weekend, en golfhelg eller kanske ett helgpaket fullspäckat av lyx? Vi har ett stor urval och erbjuder också storstadsweekend, helgpaket vid vattnet och avkopplande weekend i idylliska omgivningar. Gemensamt för alla våra weekendresor är att de blåser nytt liv i både kropp och själ!

FAQ: Vanliga frågor om weekendresor


Var ska man åka på weekend?


Vi har weekendresor till Tyskland, Sverige och Danmark. Du bestämmer själv var du vill resa beroende på hur mycket tid du vill använda till transport. Vi har massor av trevliga hotell i Sverige där du kan använda helgen på att koppla av och upptäcka vårt eget sköna land. Det tar heller inte så lång tid att resa till Danmark eller Tyskland som också har fantastiska hotell. Du kan också förlänga helgen med en dag eller två, så får du ännu mera ut av din weekendresa.

Vad kostar en weekendresa?


På våra hotell kostar en weekend allt från 899 kronor per person och upp till nästan 4.000 kronor per person beroende på hur lyxigt hotellet är och vad som ingår i paketet.

Trevlig weekendresa önska alla oss från Happydays
;