italien

Bilsemester till Italien

La dolce vita – det ljuva livet! Det är vad som väntar på en semester i solens, matens och vinernas land. Här råder det en härlig semesterstämning med isbodar där du kan få den läckraste gelaton och doftande pastarätter på menyn varenda dag, medan de gamla medeltidsstäderna skapar nostalgiska och imponerande semesterkulisser när du ska shoppa av italienska modemärken och njuta av det sjudande sommarlivet på trottoarcaféer under skuggande markiser.

Din semester i Italien kan bli ännu mera läcker: Speciellt när italiensk sommarsemester rimmar på långa lata dagar på stranden och strandliv med kilometerlånga vita sandstränder och azurblått vatten. Italien är känt för att ha barnvänliga stränder och hotell på lagom köravstånd till Lido de Jesolo är populära för en familjesemester.

Och när vi pratat om Italiens pärlor får vi inte glömma Gardasjön. Den glittrande sjön omgiven av höga bergstoppar och pastellfärgade hus är ett legendariskt semestermål: Här finns det mängder av aktiviteter för familjen bl.a. nöjesparkerna Gardaland, Caneva Aquapark och Movieland samt massor av sköna kuststäder och idylliska vingårdar i inlandet där du kan smaka på viner som Valpolicella, Brunello och Amarone.

Utforska också vackra Toscana med sina guldgula solrosodlingar och röda oceaner av vallmor mellan mjuka kullar där cypresser och pinjeträd stolt sticker upp sina kronor. Semestra också i vidunderliga Veneto som lockar med flaggskepp som Verona och Venedig. Se också Venetos övriga praktstäder som är fulla av vackra italienska villor och stora sevärdheter.

Här får du en översikt på våra hotell – hitta ditt favoritresmål och hotell i Italien:

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;