SPA-Hotell


Porlande vatten, välgörande dofter och harmonisk stillhet: Det finns inget som är så välgörande för din kropp och själ som en SPA-semester. Låt dina sinnen fyllas av välmående och njut – din kropp kommer att tacka dig för den välbehövliga bortskämningen. Sjunk ner i bubbelpoolen, kryp in i din mjuka badrock och sträck ut i en vilstol i relaxen: ibland med utsikt över landskapet eller varför inte ta med en bra bok som du kan fördjupa dig i? På din SPA weekend kan du också unna dig extra bortskämning med en wellnessbehandling.

SPA-avdelningarna kan se lite olika ut på hotellen, men oftast finns det relaxavdelning, jacuzzi, bastu, pool och möjlighet för beställning av SPA-behandlingar. Några SPA är mer lyxiga än andra, och några hotell tar ut en mindre entréavgift. Läs vår hotellfakta, så får du reda på vilka SPA-faciliteter som finns på ditt Spa-hotell.

Vi har hotell på kända kurorter i Europa, i bland annat i Tyskland och Österrike. Du kan också boka nordiska hotell med läckra SPA-avdelningar i Sverige och Danmark. Och reser du söderut finns det fina möjligheter för en SPA-semester i Italien och Frankrike.

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;