Minisemester i Sverige

En bilsemester i Sverige är ett härligt avbräck från vardagen där du kan tanka massor av ny energi – och vi har mängder av minisemestrar – från Skåne i söder över Öland i öster, till Värmland och Dalarna i norr – där du oavsett årstid alltid kan uppleva nya saker och utforska spännande sevärdheter.

Ligger Bohuslän på din semesterönskelista? Här kan du solbada på de av havet blanknötta granitklipporna och se de vackraste solnedgångarna från bryggterrasser och uteserveringar. I Västergötland ligger anrika städer som Kungälv vid Nordre älv och ståtar med Bohus fästning och i Alingsås kan de skryta med titeln som Sveriges fikastad nr 1, och här ligger konditorierna också på rad i mysiga, gamla trähus.

Skåne och Blekinge är idylliska kustlandskap där Happydays kan erbjuda allt från minisemestrar med storstadspuls i Malmö till mysiga vistelser i Karlshamn och Karlskrona som båda har en rik sjöfartshistoria. Gillar du att vara aktiv på din semester? Ja, då finns det härliga minisemestrar i Sverige på hotell som ligger inbäddade i ren naturidyll: I Dalarna kan du vandra vid Dalhalla utanför Rättvik och har du med dig din MTB kan du göra en utflykt till cross country-banan på Vasaloppsarenan mellan Sälen och Mora.

Hitta din minisemester och ditt favorithotell i Sverige på listan här nedanför:

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;